SLE-yhdistys ry

Sähköinen kirje

SLE-yhdistyksen sähköisen uutiskirjeen ansiosta pysyt ajan tasalla uutisista, jäsentapahtumista ja eduista.

Kirje ilmestyy muutaman kerran kuussa ja se lähetetään listalle liittyneille sekä jäsenille, joilla on ajantasainen sähköpostiosoite SLE-yhdistyksen rekisterissä ja jotka eivät ole sähköisestä kirjeestä kieltäytyneet.

Peru sähköisen kirjeen tilaus

Jos haluat myöhemmin perua jäsenkirjeen tilauksen, voit tehdä sen lähetettyjen kirjeiden alaosasta tai lähettämällä sähköpostia tiedotus@sle-yhdistys.fi

* indicates required
Jos sähköpostiosoite on väärin tai on muuten ongelmallinen otamme yhteyttä tekstiviestillä.
Valitse tämän hetkinen oikea vaihtoehto

Jaamme SLE-sairaudesta tietoa listalle rekisteröityneille. Yhdistys käyttää annettuja tietoja toiminnan kehittämiseen. Emme myy tai anna kolmansille osapuolille jäsenistämme tai listalle liittyneiden tietoja eteenpäin. Jos haluat saada lisätietoa meidän tietosuojakäytännöstä ole hyvä ja käy meidän nettisivuilla. Valitse ainakin yksi, millä haluat SLE-yhdistyksen ottavan pääsääntöisesti yhteyttä:

Email Marketing Powered by Mailchimp